reflectie.png

COACHING

Lichtwerker, en wat nu?

“voor het eerst voelde ik mij echt begrepen, alsof je in mijn ziel hebt gekeken” Ik werkte met een jonge vrouw die dit tegen mij zei. Een groter compliment kan ik mij niet wensen, want dat is precies waar het voor mij om gaat. Lichtwerker, en wat nu? heet het individuele traject wat ik graag samen met jou doorloop. Heel vaak voel ik waar ik moet zijn zonder te weten waarom. Zo “moest” ik ineens naar Peru, ben ik begonnen met een business coach zonder te beseffen dat ik daar naar op zoek was en liet de ziel van mijn dochter mij weten dat zij op mij wachtte lang voordat ik zwanger was. Het brengt mij altijd dichter bij mijzelf, mooie inzichten en groei. Werkt het ook zo voor jou?

Als iets in jou resoneert met mijn energie en met de term lichtwerker wil ik heel graag een stuk met jou meelopen. Het traject is volledig afgestemd op jou en wat jij op dit moment nodig hebt.

Als lichtwerker komen wij vaak voor uitdagingen te staan die niet altijd te begrijpen zijn. Wij weten ergens diep van binnen dat wij hier met een doel zijn, maar wat dat precies is zijn wij vergeten. Door aan het werk te gaan met onszelf kunnen wij “ontwaken”. Dat betekent niet meer en niet minder dan bewust worden, je herinneren wat je vergeten bent. Het is dus te vergelijken met de staat waarin wij verkeren als wij net wakker worden uit een droom. Wij gaan als het ware van de ene realiteit naar de andere.

Er zijn heel veel lichtwerkers die wakker aan het worden zijn en dat is ook belangrijk voor de mensheid om verder te kunnen gaan. De uitdaging is om vanuit dat weten te handelen, te gaan doen. Wij hebben vaak heel veel levens op aarde geleefd waardoor onze energie zo veel zwaarder is geworden dat het heel moeilijk is om de hogere frequenties op te pakken. Dat eist werk en oefening en heel veel loslaten. Daarbij kan je best wat hulp gebruiken.

Het is mijn taak om jou daarbij te helpen. Helpen herinneren en helpen het leven te gaan leiden zoals het bedoeld was, zodat jij de rol vervult die voor jou weggelegd is. Jouw unieke rol die alleen jij kan vervullen. Net als in een orkest waar de aanwezigheid van iedere stem noodzakelijk is voor het muziekstuk ook echt een geheel te laten worden.

Hieronder zie je een lijst met een aantal algemene kenmerken van lichtwerkers.
Ik hoop dat jouw herinnering getriggerd wordt bij het lezen hiervan
en dat iets in jou een herkenning voelt.

Is andere mensen helpen bijna een automatisme?
Kan jij je diep eenzaam voelen ook al zijn er mensen om je heen?
Kan je heimwee hebben, maar weet niet precies naar waar?
Wil je hier eigenlijk niet zijn
Voel je dat je anders bent?
Leef je volgens je eigen waarheid?
Voel je een bepaald rusteloosheid en ben je altijd op zoek naar antwoorden?
Heb je moeite met grote groepen mensen?
Pik je de energie/emoties van een ander makkelijk op?
Weet je dat er meer is zonder precies te kunnen benoemen wat?
Reageer je buitengewoon sterk op onrechtvaardigheid en geweld?
Kan je niet goed tegen autoriteit?

Heb je de meeste vragen met een “JA” beantwoord, dan is de kans groot dat jij een lichtwerker bent. Als dat zo is neem dan contact met mij op zodat ik jou verder op je weg kan helpen.

Aan het einde van een traject ken je jezelf nog beter, weet je welke rol jij te vervullen hebt in dit spel hier op aarde en heb je tools gekregen die je in je dagelijkse leven toe kan passen. Hierdoor ga je meer rust en verbondenheid, meer gemak en geluk ervaren en worden je angsten en het gevoel er hier niet te willen zijn minder.

Het doel om hier je thuis te creëren.

Als je zo ver gekomen bent met lezen is er echt een grote kans dat wij met elkaar kunnen werken.

De eerste stap is altijd een vrijblijvend en gratis persoonlijke contact om te bepalen of ik de juiste persoon voor jou ben en natuurlijk om vast te stellen of jij je op je gemak voelt bij mij.

Voordat ik met Vivian in contact kwam was ik zoekende naar een manier om tijdens stress volle situaties, en in contact met andere mensen bij mezelf te blijven. Ik merkte dat ik me snel kon laten meeslepen door de emoties en stemmingen van anderen. Best een mooie eigenschap dat gevoelig zijn maar soms ook verrekte lastig. Met Vivian heb ik hier aan gewerkt en tijdens onze gesprekken overviel mij een gevoel van rust en (h)erkenning, ik voelde me gehoord en gezien voor wie ik ben. Sindsdien heb ik goede handvatten om ten alle tijden in mijn eigen energie te kunnen blijven. Ik ben hier heel erg blij mee!

Ilse

reis.png

REIS

Elke reis begint met de eerste stap

Reis Herfst 2019

Deze reis wordt een intensief traject in het mooie Toscane in Italië.
Met behulp van prachtige oude spirituele plekken in de natuur, wordt jouw proces versneld en kan je in een korte tijd hele grote stappen zetten.

Het eist wel dat jij er klaar voor bent. Klaar om los te laten, klaar om dingen anders te doen en in een hoger frequentie te stappen.

Zoals het nu voelt wordt het een individuele traject in oktober.

Voel jij dat deze reis voor jou bedoeld is neem dan contact op. Ik kijk er nu al naar uit om jou te ontmoeten.

gratis.png

GRATIS

De vrouwelijke “empower” cyclus freebie

Wil je ontdekken hoe ook jij op ieder moment de kracht van de vrouwelijke cyclus voor je kan laten werken? Download dan het gratis e-book: de vrouwelijke "empower" cyclus

Een week geleden had ik helemaal geen zin in mensen om mij heen en voelde ik mij ineens down en verdrietig. Vroeger dacht ik: 'ik heb een off day' en dwong mijzelf om door te gaan, herken je dat? Nu respecteer ik mijn behoefte om naar binnen te keren en het rustig aan te doen, het past bij de fase in mijn cyclus.

Ben je benieuwd naar
wanneer je intuïtie het sterkst is en je ideeën vanzelf lijken te komen?
wanneer je onzekerheid minder is en je je beter kan concentreren?

Stel je voor dat je beter begrijpt wat er in je lichaam gebeurt rondom je cyclus. Dat je dit kunt gebruiken om je blijer en meer in balans te voelen. Je daardoor steviger in je schoenen komt te staan en krachtig naar voren kunt treden daar waar het nodig is. Je grenzen beter aan kunt geven en echt voelen waar jij behoefte aan hebt. Zou dat niet geweldig zijn?!

Als je meer wilt weten, laat dan je e-mailadres achter en ontvang gratis de vrouwelijke 'empower' cyclus. Deze geeft je een compact beeld van wat je kunt verwachten in de verschillende fasen en hoe je de kracht van elke periode op een positieve manier kan gebruiken in je leven.

Vul het formulier in om de freebie aan te vragen

Aanvragen